Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Personuppgiftspolicy Swereco

HEM / Kontakt / Personuppgiftspolicy

1. Personuppgifter

Genom att handla hos Swereco AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Swereco AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

1.1. Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

1.2. Vilka uppgifter lagrar vi? 

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

1.3. Rättslig grund 

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.

1.4. Vilka uppgifter delas och med vilket syfte? 

1.4.1. Betalleverantör 

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör Nets. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. När du betalar med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. För vidare information hänvisar vi till https://www.nets.eu/se/payments/customerservice/le...

1.4.2. Fraktbolag 

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget (Schenker/Postnord). Det som delas med fraktbolaget (Schenker/Postnord) är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget (Schenker/Postnord) för avisering.

1.5. Rätten till tillgång 

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

1.6. Rätt till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

1.7. Rätten att bli glömd 

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

1.8. Ansvarig för dataskydd 

Swereco AB är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

1.9. Så skyddar vi dina personuppgifter 

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt. 

Vi använder en svensk plattform, SiteSmart, som drivs av PrimeQ SiteSmart AB med säte i Motala och Stockholm.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om våra samarbeten, nya produkter och annat viktigt att veta

Kontakt

Swereco AB
Kistagången 20b, plan 3
164 40 Kista

info@swereco.com 
Org.nr: 559233-9807

Kvalitet & märkning

CE-märkning enligt standard för Medicintekniska produkter klass 1

Ledningssystem för kvalitet SS-EN ISO 9001 och miljö SS-EN ISO 1400

Copyright © 2021 Swereco AB  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart