Om Swereco

Onsdag den första oktober kommer vi att byta telefonilösning. Vi ber om ursäkt för eventuella problem som kan uppstå i samband med detta. Om ni har problem att nå oss på fax vänligen prova på 08-288405.Om ni har problem att nå oss vänligen skicka e-mail till info@swerecogroup.se så hör vi av oss så fort vi kan.

Swereco ställer ut på Fokus Hjälpmedel i Bombardier Arena, Västerås, 15-16 oktober. Kom och träffa oss i monter nummer 37!
Klicka här för att läsa programmet för mässan.
http://www.swereco.se/wp-content/uploads/2014/03/Fokus_hjalpmedel-bild-1000pix.jpg

 

 

Swereco Group AB

Adress: Barnhusgatan 4A, 111 23 Stockholm
Telefon: 08-444 38 20, växeln är öppen 8.00 – 16.30 alla vardagar.

Swereco är en del av företaget Swereco Group AB där varumärkena Swereco, Dosett, Trix, Mabs och YesNo  ingår. Huvudkontoret ligger i Stockholm och ett dotterbolag är etablerat i Norge. Huvudsakliga marknader är de nordiska länderna, men export sker till ett 20-tal länder världen över.

 Det började med kryckor och en idé om ergonomi

Swereco startade 1973 med tillverkning av kryckor och utveckling av ergonomiska produkter för människor med funktionsnedsättning. Vi erbjuder idag ett brett sortiment av produkter framtagna för att förenkla och stötta i vardagens olika skeenden. De flesta av Swerecos produkter tillverkas i vår egen fabrik i Lenhovda, Småland. Den kunskap och erfarenhet som finns samlad hos medarbetarna i vår produktionsanläggning är ovärderlig i vårt arbete att ständigt utveckla och förbättra våra produkter.

Våra produkter är CE-märkta enligt standarden för Medicintekniska produkter klass 1.

Swereco Group uppfyller kraven i Ledningssystemet för kvalitet SS-EN ISO 9001 och Ledningssystemet för miljö SS-EN ISO 14001.